Složení: Semena cizrny beraní ( Cizer arietinum ) z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002 Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 4-6 dní ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena hrachu setého ( Pisum Sativum ) z ekologického zemědělství. Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 3-4 dní Ideální teplota: cca 20 °C ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena cizrny beraní ( Cizer arietinum ), čočky jedlé( Lenz esculenta ), pískavice řecké seno ( Trigonella foenumgraecum ) z ekologického zemědělství. Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena ječmen setého ( Hordeum vulgare ) z ekologického zemědělství. Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Fazole adzuki ( Phaseolus angularis ) z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002 Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 3-4 dní Ideální teplota: ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena pískavice řecké seno BIO ( Trigonella foenum-graecum ) CZ-BIO-002 Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena čočky jedlé ( Lens esculenta ) z ekologického zemědělství. Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 4-6 dní Ideální teplota: cca 20 °C ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena hořčice seté BIO ( Sinapis alba L. ) Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 4-8 ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena alfalfa - tolice vojtěšky BIO ( Medicago sativa ), ředkve seté - ředkvičky BIO ( Raphanus sativus, Daikon ), mungo fazole BIO ( Vigna radiata ) Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena Alfalfa – tolice vojtěšky BIO ( Medicago sativa ) Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: ...
Pochutiny | Na klíčení